Nekvas len tak, fermentuj!


Kvasenie je najstaršia forma uchovávania potravín.

A ja Vám ukážem ako na to. V pohodlí vášho domova, kedykoľvek v roku, aj ONLINE



Cena kurzu: 149€

Trvanie: 4 - 6 hodín
V cene je zahrnuté:


- materiály potrebné na prácu
- množstvo zaujímavých receptov a návodov
- teória a vysvetlenie pojmov a procesov počas kvasenia
- následne poradenstvo
- suroviny pre 4-6 osôb
- doprava dp 50km od Bratislavy (nad 50km po dohode)
Čo sa na kurze naučíme:
Drezing z fermentovaných sliviek, svieži šalát z listov a bylín
Domáci crème fraîche
Kvasená kapusta a kvašáky
Domáca sriracha z grilovaných habanero papričiek
Kimchi kvasená kapusta
Krém z kyslej smotany, fermentované čučoriedky, slaný karamel
Štrúdľa z bieleho maku, sorbet z fermentovaných sliviek, nakladané višne

Viac info o kurze:
Teória a zásady, ktoré treba pri fermentovaní dodžiavať
Naučíte sa fermentovať bez potreby konkrétnych receptov, tzn.vlastné fermentované produkty podľa vlastnej fantázie
Čo robiť, ak sa nám ferment nepodaril, prípadne sa nám vytvorila pleseň
Kurz prebieha v interiéri u vás doma a nie je závislý od počasia.
K dispozícii musí byť vybavená kuchyňa.
Storno zážitku je možné do 8 dní pred konaním.
Rezerváciu je vhodné zrealizovať minimálne 2 týždne vopred.

Súkromné kurzy a degustácie nie je možné z dôvodu ochorenia COVID-19 až do odvolania absolvovať

Všetky kurzy však môžte absolvovať aj ONLINE v pohodlí vášho domova..



Objednajte si svoj kurz



Moje produkty