Francúzska klasika
v pohodlí vášho domova, kedykoľvek v roku, aj ONLINE
Cena kurzu: 149€
Trvanie: 4 - 6 hodín
V cene je zahrnuté:
- príprava tradičných francúzskych dôbrôt
- degustácia remeselného piva, soli a korenia
- podrobný manuál s receptom
- suroviny na vareniepre 4 osoby
- doprava dp 50km od Bratislavy (nad 50km po dohode)
Francúzska kuchyňa sa považuje za kolísku gastronómie. Je preslávená svojou originálnosťou, pestrosťou a hlavne noblesou. A aj preto sa ich ich kuchyňa označuje ako kuchyňa majstrov. A ja Vás kúsok z toho majstrovstva naučím.
Čo sa na kurze naučíme::
Jednoduchý krémový syrový koláč, čerstvý sezónny šalát
Teľacie líčka na víne, gratinované zemiaky, cibuľkové ragú
Tradičné vanilkové crème brûlée
Viac info o kurze:
Kurz prebieha v interiéri u vás doma a nie je závislý od počasia.
K dispozícii musí byť vybavená kuchyňa.
Storno zážitku je možné do 8 dní pred konaním.
Rezerváciu je vhodné zrealizovať minimálne 2 týždne vopred.
Čo sa na kurze naučíme::
Jednoduchý krémový syrový koláč, čerstvý sezónny šalát
Teľacie líčka na víne, gratinované zemiaky, cibuľkové ragú
Tradičné vanilkové crème brûlée
Viac info o kurze:
Kurz prebieha v interiéri u vás doma a nie je závislý od počasia.
K dispozícii musí byť vybavená kuchyňa.
Storno zážitku je možné do 8 dní pred konaním.
Rezerváciu je vhodné zrealizovať minimálne 2 týždne vopred.
Súkromné kurzy a degustácie nie je možné z dôvodu ochorenia COVID-19 až do odvolania absolvovať
Všetky kurzy však môžte absolvovať aj ONLINE v pohodlí vášho domova..
Soľ nad zlato
Cena: 0€
Naša typická tradícia. Vítanie hosťa chlebom a soľou je tradíciou našej krajiny. Degustovať budeme niekoľko druhov soli a nové zmesy korenia, ktoré pre mňa namiešala slovenská firma Zelpak.
Chlieb a maslo
Cena: 0€
K čerstvo upečenému chlebíku neodmysliteľne patrí maslo. Naučím Vás pripraviť niekoľko zaujímavých variácií ochuteného masla, a taktiež ochutnáme rôzne druhy soli a korenia.
Dve podoby chleba
Cena: 0€
Dve podoby chleba v tomto prípade znamená degustáciu chlebu s remeselným pivom. Taktiež si vyrobíme vlastné maslo a ochutnáme aj niekoľko druhov soli. Degustovať budete remeselné pivká od Slovenských pivovarov.