Súkromný kurz prípravy kváskového chleba
v pohodlí vášho domova, kedykoľvek v roku, aj ONLINE
Cena kurzu: 89€
Trvanie: 4 - 6 hodín
V cene je zahrnuté:
- recept na chlieb, časový plán a množstvo rád od profesionála
- príprava, pečenie a degustácia chlebu
- výroba domáceho masla a crème fraîche (zakysaná smotana)
- niekoľko ročný stabilný kvások
- suroviny na kurz pre 4-6 osôb
- doprava dp 50km od Bratislavy (nad 50km podľa dohody)
Chlieb je základom každej kultúry a túto tradíciu si treba zachovávať. O chuti a kvalite kváskového chleba vedeli už starí Egypťania pred vyše 8000 rokmi. Tento trend sa zachoval do dnes a ja som preto rád, že v tomto trende môžem pokračovať aj naďalej. Naučím Vás to, ako pripraviť a upiecť nie len skvelý domáci kváskový chlieb, ale aj kopec iných dobrôt. Naučte sa piecť chleba, a už nikdy ho nebudete chcieť kupovať v obchode. To Vám garantujem :)
Viac info o kurze:
Kurz prebieha v interiéri u vás doma a nie je závislý od počasia.
K dispozícii musí byť vybavená kuchyňa.
Storno zážitku je možné do 8 dní pred konaním.
Rezerváciu je vhodné zrealizovať minimálne 2 týždne vopred.
Viac info o kurze:
Kurz prebieha v interiéri u vás doma a nie je závislý od počasia.
K dispozícii musí byť vybavená kuchyňa.
Storno zážitku je možné do 8 dní pred konaním.
Rezerváciu je vhodné zrealizovať minimálne 2 týždne vopred.
Súkromné kurzy a degustácie nie je možné z dôvodu ochorenia COVID-19 až do odvolania absolvovať
Všetky kurzy však môžte absolvovať aj ONLINE v pohodlí vášho domova..
Bonusy:
Soľ nad zlato
Cena: 0€
Naša typická tradícia. Vítanie hosťa chlebom a soľou je tradíciou našej krajiny. Degustovať budeme niekoľko druhov soli a nové zmesy korenia, ktoré pre mňa namiešala slovenská firma Zelpak.
Chlieb a maslo
Cena: 0€
K čerstvo upečenému chlebíku neodmysliteľne patrí maslo. Naučím Vás pripraviť niekoľko zaujímavých variácií ochuteného masla, a taktiež ochutnáme rôzne druhy soli a korenia.
Dve podoby chleba
Cena: 0€
Dve podoby chleba v tomto prípade znamená degustáciu chlebu s remeselným pivom. Taktiež si vyrobíme vlastné maslo a ochutnáme aj niekoľko druhov soli. Degustovať budete remeselné pivká od Slovenských pivovarov.