Ponuka kurzov
Všetky kurzy je možné absolvovať aj ONLINE prostredníctvom videohovoru
Späť ku koreňom a sila prírodnej fermentácie.
TRADÍCIA – HRDOSŤ – POCTIVOSŤ
Spravte si z varenia zážitok a prihláste sa na niektorý z kurzov. Naučím Vás ako pripraviť a upiecť nie len skvelý domáci kváskový chlieb ale aj ďalšie populárne pečivo. Jednoduché tradičné recepty, ale aj tradičná slovenská kuchyňa. Neváhajte ma kontaktovať a na základe vašej požiadavky Vám rád navrhnem a pripravím kurz šitý na mieru. Pridajte sa ku mne a spolu tak oživme tradíciu a poctivosť.
Rezervácie:
Rezerváciu je vhodné zrealizovať minimálne 2 týždne vopred. Následne dostanete inštrukcie s podrobným časovým plánom, receptom aj postupom. Storno je možné vykonať do 8 dní pred začatím kurzu. Najčastejšie otázky: Pre koho je vhodný súkromný kurz?
Kurzy sú vhodné pre začiatočníkov aj pre pokročilých. Naučíme sa pripraviť a upiecť vlastný chlieb, vyrobiť domáce maslo, zakysanú smotanu či jogurt. Naučím vás fermentovať, nakladať, piecť koláče, buchty, pripravovať krémy a omáčky, vyrábať domáce cestoviny. Okrem toho vám prezradím množstvo užitočných rád a tipov, ktoré neskôr využijete pri varení. Pozvite k sebe svojich priateľov či známych a urobte si z kurzu jedinečný zážitok spojený s degustáciou a zábavou.
Ako prebieha súkromný kurz u vás doma? Po krátkom úvodnom zoznámení sa zorientujem vo vašej kuchyni a pripravíme si všetko potrebné. Následne si prejdeme to, čo nás bude čakať, čo budeme robiť a spoločne sa potom pustíme od práce.
A prečo práve doma?
Doma je jednoducho miesto kde sa cítite najlepšie a kde to aj najlepšie poznáte. Domácim prostredím sa rozumie nielen Váš domov, ale tiež Vaše prenajaté priestory, firma, chata, záhrada, klub, organizácia, apartmán či jachta. Môžte byť doslova kdekoľvek a navyše sa nemusíte o nič starať, pretože všetko potrebné zabezpečím.
Ako prebieha súkromný kurz u vás doma?
Po krátkom úvodnom zoznámení sa zorientujem vo vašej kuchyni a pripravíme si všetko potrebné. Následne si prejdeme to, čo nás bude čakať, čo budeme robiť a spoločne sa potom pustíme od práce.
Čo budete potrebovať?
K dispozícii musí byť funkčná a zariadená kuchyňa. Tečúca voda, odpad, pracovná plocha, v prípade potreby robot na miesenie, šľahanie či prípravu cestovín.
Ako si rezervujem kurz a kedy kurz môžem absolvovať?
Kurz si rezervujete prostredníctvom jednoduchého objednávacieho formulára, ktorý nájdete na konci stránky. Následne sa s Vami spojím a dohodneme si všetky potrebné záležitosti. Pár dni pred kurzom Vám pošlem podrobné inštrukcie s časovým harmonogramom a potvrdíme si miesto a čas konania kurzu.
Neváhajte ma kontaktovať, a na základe vašej požiadavky Vám tiež rád navrhnem a pripravím kurz šitý na mieru.
Rezerváciu je vhodné zrealizovať minimálne 1 mesiac vopred.
Kváskový chlieb a maslo
239€
- trvanie kurzu 4-6 hod.
Nekvas len tak, fermentuj!
189€
- trvanie kurzu 2-3 hod.
Na výlete v Taliansku
229€
- trvanie kurzu 3-4 hod.
Kurz šitý na mieru
od 99€
- trvanie kurzu 4-6 hod.
Kurz vhodný pre každého
Pre začiatočníka aj pre pokročilého. Naučím Vás pripraviť tie najlepšie a zároveň tie najjednoduchšie jedlá, ktoré sú môjmu srdcu najbližšie. Treba si pripraviť poriadnu dávku trpezlivosti, chuti a čas. Pretože ten je pri mojich kurzoch nevyhnutná surovina.
Ako prebieha online kurz?
Kurzy prebiehajú prostredníctvom video telefonátu, a pri viacerých účastníkoch cez aplikáciu Zoom. Po krátkom zoznámení si podrobne prejdeme všetko, čo nás bude čakať. Dáme si pohár vínka a spoločne sa pustíme do práce.
Čo k tomu budete potrebovať?
Samozrejmosťou sú potrebné suroviny na prípravu, ktoré si v musíte zabezpečiť. K dispozícii musí byť funkčná a zariadená kuchyňa. Tečúca voda, odpad, pracovná plocha, v prípade potreby robot na miesenie a šľahanie. Optimálne teplotné podmienky na prácu pri kvasení a fermentovaní sú 23-25°C. (izbová teplota)
Po zaplatení kurzu obdržíte
Ďalšie informácie
- Overené tipy a triky od profesionála
- Časový rozvrh s receptom a postupom
- Podrobné inštrukcie
- Cenné rady a skúsenosti
- Plnohodnotný individuálny prístup
- Zoznam potrebného vybavenia a surovín
- Odkaz, kde bude kurz prebiehať
- Možnosť zakúpiť či objednať rôzne pomôcky na pečenie
- V prípade rôznych alergií a intolerancii na jedlo je nutné vopred informovať!
- Rezerváciu zrealizujte minimálne 2 týždne vopred
- 6 dní do začiatku kurzu: storno poplatok 50%
- 3 dní do začiatku kurzu: storno poplatok 100%
Termín
Súkromné kurzy je možné absolvovať kedykoľvek počas roka.
Trvanie kurzu
štandardný kurz s degustáciou: 6-8 hod.
online kurz: 3-6 hod.
v závislosti na kurze
online kurz: 3-6 hod.
v závislosti na kurze
Doprava
do 50 km: v cene kurzu
Západné slovensko: 0,40€/km
Stredné Slovensko: 0,60€/km
Východné Slovensko: 0,80€/km
mimo Slovenska: cena dohodou
Západné slovensko: 0,40€/km
Stredné Slovensko: 0,60€/km
Východné Slovensko: 0,80€/km
mimo Slovenska: cena dohodou
Objednajte si svoj kurz
individuálne aj online