Súkromné kurzy varenia
COMING SOON



Ponuka kurzov


Všetky kurzy je možné absolvovať aj ONLINE prostredníctvom videohovoru

Späť ku koreňom a sila prírodnej fermentácie.

TRADÍCIA – HRDOSŤ – POCTIVOSŤ

Spravte si z varenia zážitok a prihláste sa na niektorý z kurzov. Naučím Vás ako pripraviť a upiecť nie len skvelý domáci kváskový chlieb ale aj ďalšie populárne pečivo. Jednoduché tradičné recepty, ale aj tradičná slovenská kuchyňa. Neváhajte ma kontaktovať a na základe vašej požiadavky Vám rád navrhnem a pripravím kurz šitý na mieru. Pridajte sa ku mne a spolu tak oživme tradíciu a poctivosť.



Rezervácie:
Rezerváciu je vhodné zrealizovať minimálne 2 týždne vopred. Následne dostanete inštrukcie s podrobným časovým plánom, receptom aj postupom. Storno je možné vykonať do 8 dní pred začatím kurzu.
Najčastejšie otázky: Pre koho je vhodný súkromný kurz?
Kurzy sú vhodné pre začiatočníkov aj pre pokročilých. Naučíme sa pripraviť a upiecť vlastný chlieb, vyrobiť domáce maslo, zakysanú smotanu či jogurt. Naučím vás fermentovať, nakladať, piecť koláče, buchty, pripravovať krémy a omáčky, vyrábať domáce cestoviny. Okrem toho vám prezradím množstvo užitočných rád a tipov, ktoré neskôr využijete pri varení. Pozvite k sebe svojich priateľov či známych a urobte si z kurzu jedinečný zážitok spojený s degustáciou a zábavou.
Ako prebieha súkromný kurz u vás doma? Po krátkom úvodnom zoznámení sa zorientujem vo vašej kuchyni a pripravíme si všetko potrebné. Následne si prejdeme to, čo nás bude čakať, čo budeme robiť a spoločne sa potom pustíme od práce.
A prečo práve doma?
Doma je jednoducho miesto kde sa cítite najlepšie a kde to aj najlepšie poznáte. Domácim prostredím sa rozumie nielen Váš domov, ale tiež Vaše prenajaté priestory, firma, chata, záhrada, klub, organizácia, apartmán či jachta. Môžte byť doslova kdekoľvek a navyše sa nemusíte o nič starať, pretože všetko potrebné zabezpečím.
Ako prebieha súkromný kurz u vás doma?
Po krátkom úvodnom zoznámení sa zorientujem vo vašej kuchyni a pripravíme si všetko potrebné. Následne si prejdeme to, čo nás bude čakať, čo budeme robiť a spoločne sa potom pustíme od práce.
Čo budete potrebovať?
K dispozícii musí byť funkčná a zariadená kuchyňa. Tečúca voda, odpad, pracovná plocha, v prípade potreby robot na miesenie, šľahanie či prípravu cestovín.
Ako si rezervujem kurz a kedy kurz môžem absolvovať?
Kurz si rezervujete prostredníctvom jednoduchého objednávacieho formulára, ktorý nájdete na konci stránky. Následne sa s Vami spojím a dohodneme si všetky potrebné záležitosti. Pár dni pred kurzom Vám pošlem podrobné inštrukcie s časovým harmonogramom a potvrdíme si miesto a čas konania kurzu.


Neváhajte ma kontaktovať, a na základe vašej požiadavky Vám tiež rád navrhnem a pripravím kurz šitý na mieru.
Rezerváciu je vhodné zrealizovať minimálne 1 mesiac vopred.

Kváskový chlieb a maslo

239€

  • trvanie kurzu 4-6 hod.
Základy a postupy pri príprave kváskového chlebu


Po zaplatení kurzu obdržíte

Ďalšie informácie

  • Overené tipy a triky od profesionála
  • Časový rozvrh s receptom a postupom
  • Podrobné inštrukcie
  • Cenné rady a skúsenosti
  • Plnohodnotný individuálny prístup
  • Zoznam potrebného vybavenia a surovín
  • Odkaz, kde bude kurz prebiehať
  • Možnosť zakúpiť či objednať rôzne pomôcky na pečenie
  • V prípade rôznych alergií a intolerancii na jedlo je nutné vopred informovať!
  • Rezerváciu zrealizujte minimálne 2 týždne vopred
  • 6 dní do začiatku kurzu: storno poplatok 50%
  • 3 dní do začiatku kurzu: storno poplatok 100%




Objednajte si svoj kurz


individuálne aj online