Pár slov o mne a mojej práci.
V gastronómii aktívne pôsobím už viac ako 12 rokov. Za ten čas som nazbieral množstvo cenných skúsenosti doma aj v zahraničí.
Vyštudoval som odbor kuchár na strednej odbornej škole v Piešťanoch a svoje pracovné začiatky som strávil v 5* hoteli Arcadia, v hoteli Albrecht 5* a v reštaurácii Altitude na Kamzíku. Taktiež som sa podieľal na spustení a prevádzkovaní množstva známych podnikov ako reštaurácia Lamas v Lamači, reštaurácia Kubu v nákupnom centre Borry mall a piváreň Posedenie Na rohu vo Vrakuni a tiež som absolvoval niekoľko mesačnú stáž vo Švajčiarsku a vo Francúzku.

Svoju aktívnu a profesionálnu kariéru šéfkuchára som v roku 2019 ukončil a zavŕšil 2-ročnu spoluprácou vo vinárstve Château Rúbaň.
V dnešnej dobe sa aktuálne venujem hlavne vlastnému podnikaniu a ponúkam konzultácie pre prevádzky a reštaurácie. Teším sa na spoluprácu