Môj krajec chleba

Predstavte si v gastronómii kombináciu tradičného s inovatívnym.
Keď sa tradičné, ktoré máme radi, premení na jedinečné, ktoré budeme milovať.
Zahoďte predstavy a príďte si dopriať aj vy zážitok z čerstvého kváskového chleba do BREAD BARU.

BREAD BAR, ktorého hlavnou súčasťou sú poctivé, kvalitné, sezónne a regionálne produkty., kombinuje ponuku
čerstvo upečeného chleba z kvásku s menej tradičnými surovinami, ako nakladané alebo marinované ryby, taktiež rôzna sezónna zelenina, výber rôznych druhov syra, nátierok a pod.
Chýbať tiež nebude výborný výber slovenského remeselného piva a limonád, či kvalitná káva od slovenských pražiarov.
Aby som vám poskytol nevšedný zážitok v príjemnej atmosfére podniku s kapacitou do 25 ľudí, prinášam na Slovensko
dosiaľ málo známy koncept inšpirovaný severskými krajinami.
O chuti a kvalite kváskového chleba vedeli už starí Egypťania pred vyše 8000 rokmi. Tento trend sa zachoval do dnes a ja som preto rád, že v tomto trende môžem pokračovať aj naďalej.
Okrem iného sa tiež môžte tešiť aj na kurzy pečenia kváskoveho chleba, a taktiež aj na rôzne degustácie a ochutnávky.
Takže neváhajte a príďte sa sami presvedčiť, ako chutí práve ten môj krajec chleba.
A samozrejme, ako suroviny, tak aj pivo je predovšetkým zo Slovenska.
Teším sa na vašu návštevu.

Nájdete nás

  • Podunajská 23b, Podunajské Biskupice
  • 0908 867 030

Otvárace hodiny

  • Zatvorené
  • 8:00 – 14:00 a 16:00 - 21:00
Moje produkty