Konzultácie a poradenstvo
návrh projektu - realizácia - servis
pre Vašu novú ale aj zabehnutú prevádzku
Hlavným cieľom je zvýšenie zisku, tržieb a obratov a zároveň zníženie nákladov, zlepšenie efektivity, kvality a viac spokojných zákazníkov.
Ukážem vám, ako lepšie hospodáriť, minimalizovať náklady a maximalizovať kapacitu.
Konzultácie sú zamerané na využiteľnosť a spracovanie základných surovín a taktiež aj na ekonomické a hospodárske optimalizácie a najaktuálnejšie trendy.
Prejdeme si vaše aktuálne nastavenie a pokúsime sa nájsť zlepšenia. Pretože nie len správne zostavený jedálny lístok je jediným predpokladov úspešnej reštaurácie.
. Podrobnosti si vieme odkomunikovať prostredníctvom mailov, videohovoru a telefónu.
Tak neváhajte, a dohodnite si termín a spoločne sa na to pozrieme.
Ukážem vám, ako lepšie hospodáriť, minimalizovať náklady a maximalizovať kapacitu.
Konzultácie sú zamerané na využiteľnosť a spracovanie základných surovín a taktiež aj na ekonomické a hospodárske optimalizácie a najaktuálnejšie trendy.
Prejdeme si vaše aktuálne nastavenie a pokúsime sa nájsť zlepšenia. Pretože nie len správne zostavený jedálny lístok je jediným predpokladov úspešnej reštaurácie.
. Podrobnosti si vieme odkomunikovať prostredníctvom mailov, videohovoru a telefónu.
Tak neváhajte, a dohodnite si termín a spoločne sa na to pozrieme.
Konzultácia je rozdelená na 3 fázy
Fáza 1:
Návrh a príprava prevádzky
- zadefinovanie konceptu a úroveň poskytovaných služieb
- analýza kapacity
- prepočet potrebného a predpokladaného rozpočtu
- návrh budúcej prevádzky podľa pôdorysu - poradenstvo pri výbere dodávateľa zariadenia a inventáru
- aktívna spolupráca s architektom a dodávateľom zariadenia
- vypracovanie zoznamu inventáru a doplnkových zariadení
- priebežné konzultácie s RÚVZ, HACCP a BOZP
Fáza 2:
Spustenie prevádzky
- konkurz na šéfkuchára a prevádzkara
- nastavenie skladového hospodárstva
- nastavenie spoluprác s dodávateľmi tovarov a služieb
- vypracovanie postupov a štandardov
- vypracovanie ponúk pre zákazníkov
- ekonomické spracovanie ponúk, kalkulácií a receptúr
- nábor zamestnancov v spolupráci so šéfkuchárom a prevádzkarom
- zabezpečenie potrebných školení a kurzov
- naskladnenie surovín pred spustením prevádzky
- testovanie kuchyne a baru
Fáza 3:
Dohľad a dozor
- nad celkovým chodom prevádzky
- nad dodávateľmi a objednávkami
- nad dodržiavaním štandardov a čistoty a hygieny
- poradenstvo pri zmenách v ponuke
- exekutíva a dohľad nad celým projektom
Teším sa na spoluprácu
Martin Kollár